HOV logo BANNER

Nederlands

Vorige vrijdag, 7 oktober 2011, presenteerde Venezuela zijn nationaal rapport over de mensenrechten aan de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties. Voorafgaand interviewde Venezolana de Televisión (VTV) Eva Golinger over de mensenrechten in Venezuela.

Read more ...

Op 30 augustus 2011 lekte via Wikileaks een telegram dat op 29 september 2006 vanuit de VS-ambassade in België verstuurd werd naar de Secretary of State in Washington, met kopie naar de Amerikaanse ambassade in Caracas en in Kathmandu en naar de United States Interest Section in Havana: http://wikileaks.org/cable/2006/09/06BRUSSELS3278.html

Read more ...

Auteurs: Patrick Hens, Erik Demeester
5 september, 2011

Vredesactie, de Belgische tak van WRI (War Resistance International) voelde zich in mei 2011 geroepen om geweldloze actietraining te gaan geven in Venezuela. Ze schreven er op 1 september een artikel over, waarin ze het nodig vonden hun wel zeer vreemde kijk op de situatie in Venezuela te verkondigen. Dewereldmorgen vond dit blijkbaar zo “interessant” dat ze het publiceerden: http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2011/09/02/vredesactie-werkt-mee-aan-geweldloze-actietraining-in-venezuela

Read more ...

YVKE Mundial / Venezuelan Embassy to the U.S. / 25 juli 2011 – De sociale ongelijkheid in Venezuela (0,38%) is de laagste van Latijns-Amerika volgens een rapport van de ECLAC (De economische commissie van Latijns-Amerika en de Caraïben, regionale commissie van de Verenigde Naties)

Read more ...

We mogen met fierheid terugkijken op onze filmavond van 30 juni, in de Wollewei in Turnhout. We vertoonden de Venezolaanse film Macuro, een film over de sociale strijd van een volk. De organisatie verliep vlekkeloos en was in handen van Curieus, Handen Af van Venezuela, en de ambassade van de Bolivariaanse Republiek Venezuela in België.

Read more ...

Prensa MPPRE
Vertaling: Patrick Hens

Brussel, 2 februari, 2011 – Een groot aantal organisaties die solidair zijn met de Bolivariaanse regering nam deel aan de bijeenkomst en optocht op het Flageyplein te Brussel voor de viering van 12 jaar Bolivariaanse Revolutie, geleid door Commandant President Hugo Chávez Frías.

Read more ...

Ecuador, donderdag 30 september 2010: een groep politieagenten probeert de linkse regering van Rafael Correa omver te werpen. De officiële reden voor de rebellie is een nieuwe wet die de bonussen, toegekend bij promotie van militairen, wil afschaffen.

Read more ...

Kardinaal Rodriguez die mee aan de wieg stond van staatsgreep in Honduras overhandigt driejaarlijkse prijs van Caritas Internationaal in Brussel

Geschreven door Maximilia op maandag, 11 oktober 2010

Read more ...

Met de Venezolaanse parlementsverkiezingen van 26 september in zicht, betuigen wij, ondergetekenden, onze internationale steun voor de Bolivariaanse Revolutie:

Read more ...

Join / affiliate to the campaign!

Make a donation!

Hands Off Venezuela's financial resources are limited so we rely on our supporters around the world.  Please make a donation of any size towards building the campaign